Futura I-IV Företagsområden Fastigheter Vaasa Parks Aktuellt Kontakt

SuomiEnglanti

AKTUELLT

Dejour under sommarveckorna

Vårt kontor är öppet må-fre 8-16 även under semestertider. Vaasa Parksarna dejourerar under sommarveckorna på följande sätt:

 

Vecka 28: Petteri (tel. 040 129 3437)
Vecka 29: Harri (tel. 050 5182318)
Vecka ... Näytä (se) »

Brändös SmartGrid Vaasa-projekt redo att kunna förverkligas

SmartGrid Vaasa-kontorsbyggnadsprojektet bredvid EnergyLab Vaasa/VEBIC-byggnaden på Brändö har framskridit till att kunna realiseras. Objektet är nästa fas i Vaasa Science Park/Innotalo-kvarteret, som ännu senare enligt plan kommer att kompletteras med ... Näytä (se) »

VP Facilities och Vaasa Parks fortsätter tills vidare med ett fempersoners team

John Öst, byggherreingenjör på VP Facilities Oy Ab, återvände 25.4.2019 till sin tjänst på Södra Österbottens NTM-central. Vi tackar John för samarbetet och för en god arbetsinsats i vårt team! 

... Näytä (se) »
Förändringar i ägarförhållanden i nya Vaasa Parks Oy Ab

Fastighetsutvecklaren Vaasa Parks verksamhet har delats upp i två nya företag. Nya Vaasa Parks Oy Ab:s fortsätter att fungera som ett verktyg för Vasa stads och närliggande kommuners näringslivs-politiska mål. ... Näytä (se) »

Laddningsstation för el- och hybridbilar utanför Futura IV

Virta-laddningsstationen för el- och hybridbilar som anskaffades till Futura I i början av juli har varit väldigt populär och vi har därför bestämt att upprätta en motsvarande station utanför Futura ... Näytä (se) »

Oy Vaasa Parks Ab har uppdelats till två bolag

Oy Vaasa Parks Ab beslutade vid sitt bolagsmöte den 3.10.2018 om en total delning av företaget till två nya företag. De nya företagen påbörjade sin verksamhet 1.11.2018.

 

De nya ... Näytä (se) »

Utnämningar i Vaasa Parks -teamet

Vaasa Parks teamet har förstärkts 24.10.2018 p.g.a. ett flertal fastighetsutvecklingsprojekt och nya projekt som är under beredning.

 

Byggnadsingenjör Petteri Väkelä har utnämnts till fastighetschef för Oy Vaasa Parks Ab ... Näytä (se) »

Fastighetschef Riikka Murto-Koivisto har gått vidare till nya utmaningar

Vaasa Parks -gänget tackar Riikka för de gemensamma tre åren och önskar all lycka i framtiden! 

 

Angående frågor om Futura I-IV -byggnadernas fastighetsunderhåll och servicehelhet kan ni i fortsättningen ... Näytä (se) »

Powergate II-kontorshuset för Wärtsiläs bruk växer till sin fulla storlek

Byggarbetet för den tredje delen inleddes i samarbete mellan Wärtsilä, Nordisk Renting och Vaasa Parks

 

Byggarbetet för den tredje delen av Wärtsiläs Powergate II-kontorshus inleddes i juli med byggnadsentreprenaden ... Näytä (se) »

När verksamheten utvecklas och växer söker vi nu en

FASTIGHETSCHEF 

till vårt team.

 

Till arbetet hör att sköta byggherreuppdrag i nya fastighetsprojekt från och med projektering till att sköta om ansvarsärenden inom garantitiden. Till dina uppgifter ... Näytä (se) »

Laddningsstation för el- och hybridbilar finns nu utanför Futura I

Transportindustrin håller på och förändras och Futura I-IV teknologicenterhusen har tagit detta i beaktande. Vi har skaffat en Virta -laddningsstation till gästparkeringsplatsen utanför Futura I, som möjliggör samtidig laddning av ... Näytä (se) »

Dejour under sommarveckorna

Vårt kontor är öppet må-fre 8-16 även under semestertider. Vaasa Parksarna dejourerar under sommarveckorna på följande sätt:

 

Vecka 27: Riikka (tel. 044 7614214) ja Ulla (tel. 040 5733004)
Vecka 28: ... Näytä (se) »

Nordisk Renting finansierar Wärtsiläs nya Powergate II kontor

Nordisk Renting och Wärtsilä Finland Oy har undertecknat ett hyresavtal avseende kontorskomplexet byggt av Oy Vaasa Parks Ab  

Nordisk Renting har 15.6.2018 förvärvat hela aktiekapitalet ... Näytä (se) »

Lysande möjlighet för batterifabriker att bli en ny framgångshistoria för Finland

Vasas batterifabriksprojekt har samlat ett omfattande samarbetsnät på riksnivå 

 

Det omfattande batterifabriksprojekt som Vasa startade för drygt ett år sedan har samlat ett ... Näytä (se) »

Planeringen av GigaVaasa-fabriksområdet nådde milstolpe

Beredningen av markanvändning för batterifabriksetableringar i Vasa stads och Korsholms kommuns områden har framskridit både genom kommunernas planläggning och i framställandet av ett miljö-konsekvensbedömningsprogram. MKB-programmet har framställts i samarbete med ... Näytä (se) »

Futura I-IV -husens nya bokningssystem

Vaasa Parks tar i bruk nytt bokningssystem i Futura I-IV -husen för att underlätta bokandet av konferensutrymmen och catering. Bokningssystemet är utvecklat av Taitori Oy, vars mission är att ge ... Näytä (se) »

GigaVaasa-fabriksområdet gör det möjligt att inleda omfattande batterifabriksinvesteringar sommaren 2018

Förberedandet av betydande batterifabriksetableringar i Vasaregionen har framskridit till konkretionsnivån: för projektet finns nu ett fabriksområde och i praktiken skulle batterifabriksprojektet kunna inledas redan sommaren 2018. Vasa stad, Korsholms kommun ... Näytä (se) »

Meddelande 27.5.2017 kl. 14.30

I Futura III-husets Flow-restaurang, Företagaregatan 13, uppstod under förmiddagen 27.5.2017 en brand som kom till rädningsverkets kännedom via det automatiska brandalarmet strax efter kl. 10. Efter att brandkåren anlänt, fick ... Näytä (se) »

Förverkligandet av nytt kontorshus påbörjas

Oy Vaasa Parks Ab bygger ett nytt kontorskomplex åt Wärtsilä till Vaasa Airport Park-området i Runsor. Nybygget förenas smidigt till Powergate-kontorshuset på andra sidan vägen som redan används av Wärtsilä. ... Näytä (se) »

Förnyelser i Futura-restaurangerna

Under våren har det hänt en hel del förändringar i Futura-husens restauranger. Restaurangsalen i Futura I, där Antell-restaurangen är verksam, har i början av april fått en nytt fräscht utseende. ... Näytä (se) »

Futura IV:s restaurangbyte

Vi har tillsammans med Lunch Cafe Mocca kommit överens om att avtalet angående Futura IV-husets restaurang- och infotjänster upphör 31.03.2017. Restaurangen stänger 24.3, men infotjänsterna tjänar normalt till slutet av ... Näytä (se) »

Utnämningar

Byggnadsingenjör Riikka Murto-Koivisto (38) har fr.o.m. 3.8.2015 utsetts till fastighetschef vid Oy Vaasa Parks Ab. Hon kommer att ansvara för ändringsarbeten, underhåll och utveckling av Futura I-IV-teknologicenterhusen samt för utvecklandet ... Näytä (se) »

Futurella-restaurangen öppnar igen 3.8

Futurella-restaurangen i Futura I (Företagargatan 17) öppnar sina dörrar måndagen 3.8. Antell Ravintolat Oy är ny aktör och erbjuder delikata luncher vardagar mellan 10.30 och 13.30. Välkommen!

 

Ps.  Aulacafét ... Näytä (se) »

Futura IV taget i bruk

Vid årskiftet har det senaste Futura huset tagits i bruk. Futura IV värms och kyls med grön geoenergi och är främst ett kontorshus men några utrymmen lämpade för kundbetjäning finns ... Näytä (se) »

BYGGANDET AV FUTURA IV INLEDS

Oy Vaasa Parks Ab, KOy Vaasan Yrittäjänkatu 17 Fab och Vasa stad (genom verkställandebeslut 2.12) har fattat beslut att inleda byggandet av kontorshuset Futura IV. Futura IV byggs i Vaasa ... Näytä (se) »

FUTURA I FYLLDE 10 ÅR

Fredagen 2.11.2012 firades det 10-åriga Futura I-huset med kaffe och kaka. Över 200 personer från de tre Futura-teknologicenterhusen deltog i morgonens kaffebjudning.

Futura I-husets byggnadsarbeten påbörjades i december 2001. Då ... Näytä (se) »

BYGGANDET AV CITECS NYA KONTORSFASTIGHET INLEDDES

Byggandet av Citec Group Oy Ab:s nya kontorsfastighet har påbörjats. Entreprenadavtalet undertecknades 5.1.2012 och samtliga entreprenadarbeten har startat. Den befintliga byggnaden på Cirkelvägen 2 rivs och det ... Näytä (se) »

Yrityksesi kokoisia tiloja